Elio Pelzers

Reisjournalist en communicatieadviseur

Communicatieadviezen, teksten en fondsenwerving

Van communicatieplan tot free publicity. Van communicatiestrategie tot uitvoering. Voor verenigingen, stichtingen, non-profitorganisaties, overheid en bedrijven. Meer dan 15 jaar ervaring in het communicatievak als adviseur en docent.

Teksten

Wilt u een pakkend persbericht, een verrassende foldertekst of een puntige tekst voor uw internetsite? Of bent u geïnteresseerd in een opvallend artikel?

Ik schreef onder meer voor: 
De Persdienst van Wegener Media en Holland Media Combinatie, De Gelderlander, Bibliotheekblad, Arts & Auto, Nordic, Meridian Reizen, VakantieMagazine, Spiegel Historiael, Mens en Wetenschap, Od, Gelders Erfgoed, Archievenblad, Historisch Geografisch Tijdschrift, Tuin & Landschap, De Boerderij, Spiegel der Natuur en verschillende andere media.
Verder werk ik onder andere als redacteur van het magazine MijnGelderland.

Voor reisboeken en -gidsen lees hier verder.

Fondsenwerving

Breekt u uw hoofd over fondsenwerving voor uw project, vereniging of stichting? 

Wilt u meer weten, neem dan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste blog

Wandelen aan de zoom van de Hunsrück

DSCF2277De Hunsrück - ten zuiden van de Moezel en Saar -  heeft me nooit zo aangesproken. Een laag gebergte met veel bos en weinig variatie. Althans dat was mijn indruk als ik met de auto zuidwaarts reed en over de autobahn de Hunsrück doorkruiste. Na een kort verblijf in Saarburg aan de rand van dit laaggebergte denk ik er iets anders over.

Lees meer...

Laatste foto's